facebook
twitter
logotype
deco
img1
img2
img3

LAURA BRATULIĆ

trener

laura

Rođena je 1979. godine u Puli .U rodnom gradu završava osnovnu školu kao i srednju školu, te odlazi u Zagreb na Kineziološki fakultet gdje diplomira sa usmjerenjem "Fizička priprema sportaša".

 

Cijeli život voli sport što postaje i dio njezine karijere. S obzirom na dugogodišnje bavljenje tenisom tjekom studija honorarno radi kao tenis trener. Nakon studija uz tenis osniva vlastitu udrugu (univerzalna sportska škola    "T-game"), čiji je cilj bio usmjeravanje djece u sport. Uz sve to sezonski radi kao ski i snowboard instruktor a 2006. započinje raditi kao savjetnik za prehranu u kompaniji Herbalife. 

  

   "Moja je želja oduvijek bila raditi u sportu i prehrani i uistinu se sve to i ostvarilo, volim sve što radim."

  

Dugogodišnje iskustvo u radu sa djecom i odraslima kroz sport, u privatnim poslovima i radu sa ljudima, doprinjelo je da danas svo to znanje koje je stekla primjenjuje i usmjerava upravo tamo gdje je oduvijek željela.

  

 "Još kao dijete dok sam trenirala tenis nisam imala uvijete koji su imali neki moji vršnjaci iz večih gradova protiv kojih sam igrala na turnirima, ali voljela sam taj sport kao što ga volim i sad i upravo zato možda danas želim pružiti novim generacijama da upoznaju taj sport na jedan lijep način i prihvate tenis kao igru za cijeli život. "

 

BORIS ROSANDA

trener         
           BORIS                                                                                               

 

PATRIZIA BURIĆ
počasni član kluba

 

PATRIZIARođena 1981. u Puli.

Profesionalno se bavila brzinskim rolanjem do svoje 22 godine. Danas rekreativno ispunjava svoje slobodno vrijeme sa raznim sportskim aktivnostima.

"Tenis sam počela igrat tek nedavno u tenis klubuGame”. Prije toga nisam imala doticaja sa tim sportom.

Od prvog trenutka svidio mi se pristup, metode rada i sam sistem organizacije treninga.
To je
bilo dovoljno da tenis kroz Tk “Game” i njegovo strucno vodstvo  postane jedan od mojih najdražih sportova jer mi omogučava da se zabavim a pri tom ostanem u dobroj formi I odrzim svoje zdravlje.

Preporučam svakome da proba ovaj sport . To je najbolji način da otkrijete njegove čari a zatim uživate godinama kroz njegovu igru. "